Udlejning af mødelokaler

Vi har to mødelokaler til udlejning, ”Lærerværelset” er et større lokale til 12 personer, perfekt til arrangementer som bestyrelsesmøder, seminarer, workshops og mange andre begivenheder. Vi har moderne audiovisuelt udstyr og Wi-Fi-internetadgang til rådighed for at sikre, at dine møder løber gnidningsløst.Vores mindre mødelokale ”Formning” er perfekt til mindre møder med op til 4 deltagere eller som samtalerum i en mere intim atmosfære.  

Priser og vilkår for bookning af Lærerværelset


Mødelokale til 12 personer


Time for leje af "Lærerværelset": 335 kr. / time.


Timeprisen inkluderer wifi og gratis kaffe, te, vand, brusvand til dig og dine mødedeltagere. Husk at de timer du reserverer, skal indeholde din tid tilklargøring og oprydning. Du kan booke online ved at trykke på nedenstående knap eller kontakt os på info@dg-s.dk for at høre om mødelokalet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.


Særpriser:


  • Dagsmøde (8 timer) med adgang fra 8.00 til 16.00 = 1900 kr.
  • Halvdagsmøde (4 timer) med adgang fra 8.00 til 12.00 eller fra 12.30 til 16.30 = 1.200 kr.
  • Aftenmøde (5 timer) med adgang fra kl. 17.00 til 22.00 = 900 kr. *
  • Weekendmøde med adgang fra fredag kl. 17.00 til søndag kl. 22.00 = 3.300 kr. *


Gratis annullering af din reservation af Lærervælrelset kan ske indtil 8 dage før starttidspunktet via bookingsystemet eller på mail info@dg-s.dk.


Faktura fremsendes på mail 7 dage før du skal bruge mødelokalet.


Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen. 


* Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også du får en instruks i alt det praktiske.


Alle priser er i DKK og excl. moms.


Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@dg-s.dk.Priser og vilkår for bookning af Formning


Mødelokale til 4 personer


Time for leje af "Formning": 185 kr. / time.


Timeprisen inkluderer wifi og gratis kaffe, te, vand, brus vand til dig og dine mødedeltagere.Husk at de timer du reserverer, skal indeholde din tid til klargøring og oprydning. Du kan booke online ved at trykke på nedenstående knap eller kontakt os på info@dg-s.dk for at høre om mødelokalet er ledigt på dit ønskede tidspunkt.


Du kan ændre eller slette din bookning indtil 4 dage før den planlagte afholdelse. Herefter er det ikke muligt at aflyse din bookning, men vi kan være behjælpelige med at flytte den mod et gebyr på 200 kr. 


Særpriser:


Har du behov for at benytte lokalet jævnligt kan du med fordel købe et klippekort på 10 timer for 1700 kr. Klippekortet får du ved at sende en mail til info@dg-s.dk. Du vil herefter modtage en kode til bookingsystemet.


Ved brug af klippekort kan du gratis annullere din reservation af mødelokalet indtil 1 dag før starttidspunktet via bookingsystemet eller på mail info@dg-s.dk.


Faktura fremsendes på mail 5 dage før du skal bruge mødelokalet.


Betalingen skal ske straks via FI-koden på fakturaen.


Du får udleveret en nøgle og kode til alarmsystemet. Nøglen afhentes i dagstimerne efter nærmere aftale, hvor også du får en instruks i alt det praktiske.


Ønsker du at bruge lokalet om aftenen eller i weekenden kan du få udleveret en nøgle og alarmkode mod et oprettelsesgebyr på 350 kr. Efterfølgende kan du beholde nøgle og kode mod et månedlig abonnement på 125 kr. 


Alle priser er i DKK og excl. moms.


Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@dg-s.dk.